Våg och Svall

Äntligen!Skillinge den 16 september 2021

Hej alla bastuvänner!

Äntligen känner vi att det är dags att återgå till gamla rutiner och öppna för gemensamma bastubad på söndagar. Nuvarande covidrestriktioner kommer att hävas fr o m den 29 september och då passar det väl utmärkt bra att börja med säsongens första gemensamma bastubad söndagen den 3 oktober.

Ett gäng medlemmar gjorde fredagen den 3 september en heroisk insats och städade bastun skinande ren. Så fin har den aldrig varit tidigare. Samtidigt staplades 4 kubikmeter ved på baksidan av bastun. Visst underhåll av utemiljön har också gjorts. Så allt är nu klappat och klart för att sätta igång igen.

Bastuföreningens styrelse kommer att träffas vecka 40 för att då bl a upprätta en ny eldningslista för hösten -21 och våren -22. Så fort den är klar kommer den att distribueras. Fram till dess kommer medlemmar i styrelsen att se till att det är eldat och klart på söndagarna. Precis som tidigare har vi bastubad för herrarna mellan kl 15.00 och 17.00 och för damerna mellan kl 17.00 och 19.00. Eftersom det fortfarande finns en smittspridning av covid i samhället vill vi tillsvidare att de som deltar i de gemensamma bastubaden har vaccinerat sig två gånger.

Fortsättningsvis är det naturligtvis också fritt fram för enskilt badande. Bokar bastun gör du som vanligt via www.vågochsvall.se med lösenordet Ålagille.

För att du ska få nyttja bastun gäller som tidigare att du måste vara medlem i bastuföreningen. Har du ännu inte betalat så gör det till Bastuföreningen Våg och Svall på bankgiro 5557-6177. Avgiften är 500 kr/familj och 300 kr/per enskild medlem. Du kan också swisha avgiften till föreningens nya swishkonto: 1235810650.

Varmt välkomna till säsongens första gemensamma bastubad den 3 oktober kl 15.00 eller kl 17.00.

Med hopp om trevliga bastustunder under hösten!

Claes Ericsson och Börje Sjölund, för styrelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *