Våg och Svall

Välkommen till Våg och Svalls hemsidaDen 8 september drog vi igång bastusäsongen. Härligt att få bada i en uppfräschad och välstädad bastu med välfyllt vedförråd. Tack alla som gjorde en insats på städ- och veddagen i våras. Kräftkalaset avlöpte väl, kunde inte riktigt mäta sig med de ålagillen som begicks på denna plats. Men det är ju inga fester som kan, enligt Verner Vögeli. Klicka på Historier så får du veta mer om vad som begav sig här på den tiden bastun var en ålabod. Är du intresserad av att använda bastun och vill bli medlem i vår förening? Klicka på Hem för mer information. Medlemmar som har kvitterat ut egen nyckel kan nu boka bastun direkt på hemsidan.

Ljuset var så vackert i söndags, tog en promenad längs stranden i väntan på Damernas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *